Lumia 520 Was Working Fine Past 2.6 Years On Boot Shows Not For Resale

Discussion in 'Phones and Tablets' started by ARUNESH DUTTA, May 27, 2016.

  1. ARUNESH DUTTA

    ARUNESH DUTTA Active Member

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Messages:
    139
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +3 / 0 / -2
    Friends ;

    I have lumia 520 was working fine from past 2.6 years now suddenly it shows not for resale on boot notice bottom left with windows logo before entering the home screen ,no wifi no mobile network is getting connected .Please tell the cause and solution to fix it..I have even done hard reset but the problem is as it is
     
  2. Kees

    Kees Experienced Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    1,493
    Trophy Points:
    108
    Ratings:
    +24 / 0 / -0
    For what it is worth, my Lumia 620 works as usual, so I am afraid I cannot help you. But there is a Windowsphone forum, why don't you post your question there?
     
  3. ARUNESH DUTTA

    ARUNESH DUTTA Active Member

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Messages:
    139
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +3 / 0 / -2
    you mean windowscentral.com if that's the one the user told they weren't aware but link to some professional users but still waiting,saw this as a smartphone forum so thought of it..,any other forum please do quote
     
    Last edited: May 27, 2016
  4. Networx

    Networx Notable Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    619
    Trophy Points:
    72
    Ratings:
    +31 / 0 / -0
    Did you by any chance did an update recently ?
     
  5. ARUNESH DUTTA

    ARUNESH DUTTA Active Member

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Messages:
    139
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +3 / 0 / -2
    Thanks for the reply no I haven't
     

Share This Page...